Javni poziv za prijavu programa/projekata organizacija civilnog društva za financiranje iz Proračuna općine Gornji Mihaljevec za 2017. godinu (sa uputama za prijavitelje).

Predmet ovog Javnog poziva je prikupljanje pisanih prijedloga programa i projekata organizacija civilnog društva za financiranje iz Proračuna Općine Gornji Mihaljevec za 2017. godinu, sukladno Pravilniku o financiranju programa i projekata koje provode organizacije civilnog društva i Odluci o načinu raspodjele raspoloživih sredstava iz Proračuna Općine Gornji Mihaljevec za 2017. godinu namijenjenih financiranju projekata i programa namijenjenih zadovoljavanju javnih potreba u društvenim djelatnostima Općine Gornji Mihaljevec za 2017.

Ukupno planirana vrijednost natječaja je 171.000,00 kuna.

Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu je 500,00 kuna, a najveći iznos po pojedinom projektu je 50.000,00 kuna.

Udruge sukladno ovom Javnom pozivu mogu prijaviti projekt za sljedeća prioritetna područja: kultura, tehnička kultura, sport, odgoj i obrazovanje, udruge proizašle iz Domovinskog rata, udruge invalida, humanitarne udruge, vjerske zajednice, udruge mladih, socijalna skrb, zdravstvo, razvoj i demokratizacija društva, razvoj mjesne samouprave, razvoj turizma, raspoređeno po sljedećim programima:

  1. Kultura- 31.000,00 kuna
  2. Sport, rekreacija i slobodno vrijeme- 110.000,00 kuna
  3. Programi udruga građana- 30.000,00 kuna

 

 ARHIVA DOKUMENATA:

Javni poziv za prijavu programa/projekata organizacija civilnog društva za financiranje iz Proračuna općine Gornji Mihaljevec za 2017. godinu

Obrazac 1 - Osnovni podaci

Obrazac 2 - Izjava o financiranju projekta

Obrazac 3 - Izjava o partnerstvu

Obrazac za izradu izvješća udruge 2017

Odluka o načinu raspodjele sredstava    ==> Izmjena Odluke o načinu raspodjele sredstava

Ogledni obrazac Ugovora

Ogledni obrazac za procjenu kvalitete prijave

Pravilnik o financiranju udruga

 

UVOĐENJE EKOLOŠKE RASVJETE

Sufinaciranje rasvjeta

RAZVOJNA STRATEGIJA OPĆINE

Klikom na sliku iznad otvara se Strategija razvoja Općine Gornji Mihaljevec za razdoblje od 2016. do 2020. godine. (pdf)

Održavanje županijskih i lokalnih cesta

Za više informacija klikni na sliku

Eko flor - obavijest

Za više informacija klikni na sliku

Mihalovčan - arhiva

Pošaljite nam poruku, pitanje, prijedlog ...

Prognoza vremena

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player