Za više informacija klikni na sliku
I VAŠA DJEVOJČICA MOŽE POSTATI MAŽORETKINJA
Zainteresirane djevojčice starosti od 4 godine na dalje, koje se žele družiti,te korisno upotpuniti slobodno vrijeme mogu se javiti na telefon. Djevojke mogu očekivati puno plesa,zabave, izleta i dobrog druženja. Treninzi su predviđeni u Gornjem Mihaljevcu. Vidimo se!
Gordana 099 401 7568
Danijela 098 960 6483
Za pregled klikni na sliku!

Službene stranice Općine Gornji Mihaljevec

Poziv na dostavu prijedloga projekata

Polazeći od razvojnih potreba i mogućnosti općine Gornji Mihaljevec, ovim se pozivom želi aktivirati stanovništvo, udruge, fizičke i pravne osobe s područja Općine da svojim prijedlozima i idejama doprinesu bržem, efikasnijem i održivom razvoju općine, što predstavlja okvir i neophodnu osnovu za pripremu, financiranje i provedbu razvojnih projekata, ključnih pokretača promjena u gospodarstvu i društva u cjelini.

Općina želi uspostaviti bazu podataka,  u koju će se sustavno uključivati sve prikupljene ideje, tj. Prijedloge i projekte, kako bi se osigurao transparentan izbor za sve dionike.

Baza projektnih ideja/prijedloga mora osigurati dovoljno kvalitetnih informacija, koje će omogućiti da se izaberu, kandidiraju za financiranje i provode oni projekti, koji predstavljanju projekte razvoja, temeljene na strateškim pravcima razvoja i razvojnim mjerama.

Vaše ideje mogu biti vezane za infrastrukturu (javna rasvjeta, uređenje odmorišta, sanacija nerazvrstane ceste ili pristupnog puta, dječje igralište, šetnica za kućne ljubimce, prostor za rad udruge….) ili za promociju naše općine (obilježavanje nekog datuma, nova manifestacija koja bi doprinjela poboljšanju turističke ponude…).

Svi pristigli projektni prijedlozi će biti razmotreni na sjednici općinskog vijeća, gdje će se procijeniti njihova važnost i utjecaj na cjelokupnu zajednicu, financijske mogućnosti sufinanciranja projekta i prioritetna lista ideja, odnosno provođenje projekata po prioritetima i važnosti

Zbog izrade kataloga projekata, koji je u postupku, pozivamo vas ovim putem da svoje prijedloge dostavite mailom na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , ili poštom na adresu: Općina Gornji Mihaljevec, Gornji Mihaljevec 74, 40306 Macinec,  s naznakom „Prijava prijedloga projekta“ najkasnije do 15.05.2016. godine 

Svi prijedlozi podnose se na jedinstvenom obrascu, koji je za ove potrebe izrađen i možete ga naći u nastavku poziva 

Obrazac za prijavu projekta (doc)

Obrazac za prijavu projekta (pdf)

Razvojna strategija Općine

Klikom na sliku iznad otvara se Strategija razvoja Općine Gornji Mihaljevec za razdoblje od 2016. do 2020. godine. (pdf)

Zaštitimo se od komaraca

Klikom na sliku iznad otvara se promotivni letak

Rekonstrukcija nerazvrstane ceste u dijelu naselja Tupkovec

Klikom na sliku otvaraju se podaci o projektu

Uvođenje ekološke rasvjete

Sufinaciranje rasvjeta

Zaštita od komaraca

Klikom na sliku iznad otvara se promotivni letak