Sve informacije će se otvoriti klikom na tekst.
Stožer civilne zaštite, e-mail: stozer.civilne.zastite@gornjimihaljevec.hr

Letak

Ponovna javna rasprava

Javni natječaj

Obavijest o odvozu smeća

Poziv na javni uvid

OBAVIJESTI

Plus hosting - banner

PRAVA POTROŠAČA

Za informacije kliknite na sliku

Poziv na provjeru znanja i sposobnosti putem testa općeg znanja

Pročelnik JUO Općine Gornji Mihaljevec je uputio Poziv na provjeru znanja i sposobnosti putem testa općeg znanja svima koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja za komunalnog djelatnika-domar (zamjena) JUO Općine Gornji Mihaljevec.

Poziv

Dana 10.svibnja 2018.godine održao se sastanak Povjerenstva za provedbu natječaja za prijam u službu komunalnog djelatnika-domar u Jedinstveni upravni odjel Općine Gornji Mihaljevec. Na sastanku su bile otvarane pristigle prijave za navedeni natječaj.

Obavještavamo Vas da ispunjavate formalne uvjete iz natječaja te da možete pristupiti provjeri znanja i sposobnosti putem testa općeg znanja. Provjera putem testa općeg znanja održat će se u utorak 15.05.2018. u 18:00 sati u vijećnici Općine Gornji Mihaljevec.

Usmeni razgovor provesti će se samo s kandidatima koji će ostvariti najmanje 50% ukupnog broja bodova na testu općeg znanja. Ako kandidat/kandidatkinja ne pristupi testu općeg znanja, smatrat će se da je povukao/povukla prijavu na natječaj.          

Poziv na provjeru znanja i sposobnosti putem testa općeg znanja svima koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja za komunalnog djelatnika-domar (zamjena) JUO Općine Gornji Mihaljevec (original - pdf)

Odluka o imenovanju Povjerenstva za provedbu natječaja za komunalnog djelatnika-domar (zamjena) (original - pdf)

Poziv na sastanak Povjerenstva za provedbu natječaja za prijam u službu komunalnog djelatnika -domar (zamjena) općine Gornji Mihaljevec (original-pdf)

UPUTE I OBAVIJESTI KANDIDATIMA/KANDIDATKINJAMA koji podnose prijavu na ZA PRIJAM U SLUŽBU KOMUNALNOG DJELATNIKA – DOMARA (zamjena za bolovanje) U JEDINSTVENI UPRAVNI ODJEL OPĆINE GORNJI MIHALJEVEC (original - pdf)