Sve informacije će se otvoriti klikom na tekst.
Stožer civilne zaštite, e-mail: stozer.civilne.zastite@gornjimihaljevec.hr

Letak

Ponovna javna rasprava

Javni natječaj

Obavijest o odvozu smeća

Poziv na javni uvid

OBAVIJESTI

Plus hosting - banner

PRAVA POTROŠAČA

Za informacije kliknite na sliku

Elementarna nepodoga - mraz

Obavijest  o proglašenju elementarne nepogodne – mraz

O B A V I J E S T

o proglašenju elementarne nepogodne – mraz i podnošenju prijava za nastalu štetu

Župan Međimurske županije 26. ožujka 2020. godine proglašava prirodnu nepogodu za područje Međimurske županije, zbog mraza praćenog snažnim sjevernim vjetrom 22., 23., 24. i 25. ožujka 2020. godine, čija je posljedica smrzavanje, oštećenje i očekivano značajno umanjenje ovogodišnjeg uroda u voćnjacima te na pojedinim  povrtlarskim kulturama.

Obzirom na izvanredne okolnosti uzrokovane pandemijom korona virusa a vezano uz postupanja pri suzbijanju pandemije provođenjem mjera kojima se nastoji sačuvati zdravlje i životi ljudi, a koje se odnose između ostalog i na ograničeno kretanje te djelovanje u svim segmentima poslovanja, otežano je postupanje prilikom dostave podataka o nastalim štetama kao i procjena šteta od strane općinskog povjerenstava u zakonom propisanim rokovima. Stoga Vas obaviještavamo da će se prijave prikupljati i izvan zakonom propisanih rokova, sve do okončanja mjera koje se odnose na suzbijanje širenja pandemije na području Republike Hrvatske.

Prijave se prikupljaju na ispunjenom obrascu  PN, predaju se isključivo putem elektronske pošte na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . U slučaju da nikako niste u mogućnosti prijavu predati putem elektronske pošte možete to učiniti na način da obrazac popunite i ubacite ga u poštanski sandučić ispred vrata općine. Ukoliko niste u mogućnosti ispisati si obrazac obratite se u ured Općine na broj telefona 040/899 117. Osobne dostave u ured općine se zbog provođenja mjera suzbijanja pandemije NE PRIMAJU

NAPOMENA: Prijaviti se mogu isključivo voćnjaci i povrtlarske kulture (veće od 1ha ili upisane u upisnik), voćnjaci i vrtovi u sklopu okućnice se ne mogu prijaviti.

PROČELNIK JUO
Karlo Miljančić v.r.

Obavijest o proglašenju elementarne nepogodne – mraz i podnošenju prijava za nastalu štetu (original - pdf)

PRIJAVA ŠTETE OD PRIRODNE NEPOGODE (obrazac docx)