Sve informacije će se otvoriti klikom na tekst.
Stožer civilne zaštite, e-mail: stozer.civilne.zastite@gornjimihaljevec.hr

OBAVIJESTI

KORISNI LINKOVI

Plus hosting - banner

PRAVA POTROŠAČA

Za informacije kliknite na sliku

Službene stranice Općine Gornji Mihaljevec

Javni poziv za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću u postupku donošenja proračuna Općine Gornji Mihaljevec za 2021. godinu i projekcije za 2022. i 2023. godinu.

Razlozi donošenja akta: Zakonska obaveza je propisana Zakonom o proračunu

Na temelju članka 37. Zakona o proračunu („narodne novine broj 87/08, 136/12 i 15/15) i članka 43. Statuta Općine Gornji Mihaljevec (Službeni glasnik Međimurske županije, broj 02/19), Općinsko vijeće Općine  Gornji Mihaljevec donosi Proračun Općine Gornji Mihaljevec, na prijedlog općinskog načelnika.

Ciljevi provođenja savjetovanja:

Cilj provođenja savjetovanja sa javnošću je ispunjenje zakonske obveze propisane Zakonom o proračunu, Zakonom o pravu na pristup informacijama te upoznavanje zainteresirane javnosti sa predloženim Proračunom i projektima Općine Gornji Mihaljevec za 2021. godinu i projekcijama za 2022.  i 2023. godinu.

Rok za podnošenje mišljenja, primjedbi i prijedloga:

Pozivamo predstavnike zainteresirane javnosti da najkasnije do 20.12.2020. godine do 15;00 sati, dostave svoje primjedbe ili prijedloge na predloženi Prijedlog Proračuna Općine Gornji Mihaljevec za 2021. godinu, kako bi se isti mogli uvrstiti u razmatranje na sjednici Općinskog vijeća Općine Gornji Mihaljevec na koju će se prijedlog uputiti radi donošenja.

Adresa i način podnošenja mišljenja, primjedbi i prijedloga:

Prijedlozi se mogu dostaviti na propisanom obrascu putem:  emaila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Sukladno odredbama članka 11. Zakona o pravu na pristup informacijama („Narodne novine“, broj 25/13, 85/15) nakon provedenog savjetovanja s javnošću, nositelj izrade akta dužan je o prihvaćenim, odnosno neprihvaćenim primjedbama i prijedlozima obavijestiti javnost putem internetske stanice na kojoj će objaviti Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću. 

Obrazac za savjetovanje (docx)

PRIJEDLOG PRORAČUNA OPĆINE GORNJI MIHALJEVEC ZA 2021. GODINU s projekcijama za 2022. i 2023. godinu (pdf)

 

 

Energetska obnova zgrade Doma kulture G. MIhaljevec

Klikom na sliku otvaraju se podaci o projektu.

Strategija razvoja Općine Gornji Mihaljevec

Klikom na sliku iznad otvara se Strategija razvoja Općine Gornji Mihaljevec za razdoblje od 2016. do 2020. godine. (pdf)

Rekonstrukcija zgrade za osnivanje dječjeg vrtića

Klikom na sliku otvaraju se podaci o projektu

Rekonstrukcija nerazvrstane ceste u dijelu naselja Tupkovec

Klikom na sliku otvaraju se podaci o projektu

Uvođenje ekološke rasvjete

Sufinaciranje rasvjeta