Sve informacije će se otvoriti klikom na tekst
Stožer civilne zaštite, e-mail: stozer.civilne.zastite@gornjimihaljevec.hr
I VAŠA DJEVOJČICA MOŽE POSTATI MAŽORETKINJA
Zainteresirane djevojčice starosti od 4 godine na dalje, koje se žele družiti,te korisno upotpuniti slobodno vrijeme mogu se javiti na telefon. Djevojke mogu očekivati puno plesa,zabave, izleta i dobrog druženja. Treninzi su predviđeni u Gornjem Mihaljevcu. Vidimo se!
Gordana 099 401 7568, Danijela 098 960 6483

Obavijest

Molimo Vas da nam Vaše prijedloge za koje smatrate da bi trebalo uključiti prilikom izrade nacrta izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja dostavite na e-mail adresu: opcina.gornji.mihaljevec@gmail.com
Navedeno nam možete dostaviti u razdoblju od 10.06.2020 do 30.06.2020
Plus hosting - banner

Obavijest o sakupljanju i zbrinjavanju EEO i OG - rujan 2017

OPĆINA GORNJI MIHALJEVEC
Komunalno redarstvo

Rujan  2017. godine

O B A V I J E S T

o sakupljanju i zbrinjavanju električnog i elektroničkog otpada (EEO) i otpadnih guma (OG)

 

Mjesto sakupljanja:

U dvorištu Općine Gornji Mihaljevec

Vrijeme sakupljanja:

Utorak, 12.09.2017. od 8.00 do 20.00 sati

Otpad se sakuplja:

Iz naselja Badličan, Bogdanovec, Dragoslavec Breg, Dragoslavec Selo, Gornja Dubrava,Gornji Mihaljevec, Martinuševec, Preseka, Prhovec, Tupkovec, Vugrišinec, Vukanovec

 

U EEO spadaju: veliki i mali kućanski uređaji, oprema informatičke tehnike (IT) i oprema za telekomunikacije, oprema široke potrošnje, rasvjetna oprema, električni i elektronički aparati (osim velikih nepokretnih industrijskih alata), igračke, oprema za razonodu i sportska oprema, medicinski uređaji (osim inplantiranih uređaja) i drugi EEO. Jednostavno rečeno „Sve što je na struju“, a preuzima ga ovlašteni koncesionar „DUMA ELEKTRONIKA-EE EKO TIM“, Varaždin.

U OG spadaju: sve vrste unutarnjih i vanjskih guma; od bicikla, motorkotača, osobnih motornih vozila, kamiona, poljoprivrednih strojeva i ostalih radnih strojeva, itd. Ne preuzimaju se trake radnih strojeva. Daljnje zbrinjavanje OG će izvršiti ovlašteni koncesionar MULL – TRANS D.O.O., iz Oroslavlja.

EEO i OG se preuzima besplatno.

 „Mislite globalno, djelujte lokalno“ – Za kvalitetnu zaštitu okoliša Općine Gornji Mihaljevec odgovorni smo svi, zato doprinesimo pojedinačno i pridružimo se ovoj akciji.

KOMUNALNI REDAR:
Vid Marčec, ing.polj., spec.zaštite okoliša, v.r.